اپل قابلیت‌های سلامتی بیشتری به ایرپادها اضافه می‌کند

براساس گزارش‌های مارک گرمن از بلومبرگ، شرکت اپل قصد دارد قابلیت‌های جدیدی را درزمینه پایش سلامت به ایرپادهای خود اضافه کند. این اقدام می‌تواند هدفون بی‌سیم اپل را از وسیله‌ای صرفاً صوتی، به ابزاری برای سنجش و پایش وضعیت جسمانی کاربران تبدیل کند.

گرمن بیان می‌کند که اپل در حال‌ توسعه طیف وسیعی از ویژگی‌های سلامت‌محور برای ایرپادهای خود است؛ مانند پایش ضربان قلب و سنجش دما و حسگرهای جدید برای اندازه‌گیری طیف وسیع‌تری از شاخص‌های فیزیولوژیکی بدن. بااین‌همه، در‌حال‌حاضر تمرکز اصلی اپل روی توسعه حسگر ضربان قلبی است که بتواند اطلاعات دقیق و مطمئنی را منتشر کند.

در مراحل ابتدای طرح مذکور، آزمایش‌های داخلی اپل نشان می‌دهد که دقت اندازه‌گیری ضربان قلب به‌وسیله اپل واچ، بیشتر از فناوری در حال‌ توسعه برای ایرپادهای است؛ اما گزارش‌ها حاکی از آن است که فناوری مذکور نیز در این زمینه پیشرفت‌های چشمگیری کرده استو فاصله چندانی بادقت اپل‌واچ ندارد. گرمن پیش‌بینی می‌کند که این قابلیت‌ در سال‌های آینده به ایرپادهای اپل اضافه خواهد شد.

علاوه‌بر قابلیت‌های مرتبط با سلامت، به‌ نظر می‌رسد که اپل پروژه اضافه‌کردن دوربین به ایرپادهای خود را نیز دوباره احیا کرده است. این پروژه که پیش‌تر به حالت تعلیق درآمده بود، با توجه‌ به تمرکز جدید اپل بر توسعه محصولات مبتنی‌بر هوش مصنوعی، بار دیگر در دستور کار قرار گرفته است. به گفته گرمن، این پروژه در‌حال‌حاضر از اولویت بسیاری برای تیم‌ توسعه هوش مصنوعی اپل برخوردار است. باوجوداین‌، انتظار نمی‌رود که این فناوری حداقل تا چند سال آینده به بازار عرضه شود و احتمال لغو مجدد آن نیز همچنان وجود دارد.

اپل پیش‌ازاین نیز با ارائه به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای ایرپاد پرو ۲ که تأییدیه FDA را نیز گرفته بود، قابلیت‌هایی همچون پایش سلامت شنوایی و امکان استفاده به‌عنوان سمعک را فراهم کرد. این اقدامات نشان می‌دهد که اپل به‌طور جدی در حال حرکت به‌سمت ادغام هرچه بیشتر قابلیت‌های سلامت‌محور در محصولات خود است.

به‌طورکلی، اپل قصد دارد ایرپادهای خود را از وسیله‌ی صوتی ساده به ابزاری چندمنظوره برای پایش سلامت و تعامل با محیط اطراف تبدیل کند. این تحول شامل افزودن ویژگی‌هایی مانند پایش ضربان قلب و سنجش اکسیژن خون و تعبیه‌ی دوربین برای تعامل با دنیای اطراف است. پیشرفت‌های اخیر هوش مصنوعی و کوچک‌تر‌شدن حسگرها، تحلیل دقیق‌تر داده‌ها و ارائه اطلاعات مفیدتر را ممکن می‌سازد. این رویکرد می‌تواند نقش هدفون‌ بی‌سیم در زندگی روزمره را به‌طور چشمگیری تغییر دهد و آن‌ها را به دستیاری شخصی قدرتمند تبدیل کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا