ایسوس پیش‌ از رقبا، کارت‌های گرافیک رادئون RX 9070 و RX 9070 XT را معرفی کرد

پس از رونمایی AMD‌ از کارت‌های گرافیک RX 9070 و RX 9070 XT که مشخصات فنی خاصی هم در اختیار علاقه‌مندان قرار نداد، معرفی نسخه‌های سفارشی ایسوس از کارت‌های گرافیک AMD، عطش کاربران برای بیشتر دانستن در مورد مشخصات دقیق کارت‌های سری رادئون بیشتر هم شد.

بنر نارنجی زومیت و تپسی شاپ برای CES 2025

درحالی‌که AMD کارت‌های گرافیک RX 9070 و RX 9070 XT را برای رده‌های کاربری حرفه‌ای در نظر دارد، ایسوس نسخه‌های سفارشی از این مدل‌ها را در سری پایه‌ی Prime و سری میان‌رده‌ی TUF Gaming تولید خواهد کرد. لیست محصولات معرفی‌شده‌ی ایسوس به‌عنوان نسخه‌ی سفارشی‌شده از اولین کارت‌های گرافیک AMD بر پایه‌ی معماری RDNA 4 به‌قرار زیر است:

  • Prime Radeon RX 9070 OC Edition
  • Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition
  • TUF Gaming Radeon RX 9070 OC Edition
  • TUF Gaming Radeon RX 9070 XT OC Edition

با توجه به نام‌گذاری کارت‌ها، متوجه می‌شویم که تمام نسخه‌های سفارشی‌شده‌ی ایسوس از کارت‌های جدید AMD، به‌صورت اورکلاک‌شده به‌دست کاربران می‌رسند، اما هنوز نمی‌دانیم که این شرکت، فرکانس کاری پردازنده‌ی گرافیکی و حافظه‌ی کارت گرافیک را تا چه میزان افزایش خواهد داد. کارت‌های گرافیک Prime Radeon RX 9070 و Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition سه کانکتور ۸ پین PCIe برای اتصال پاور دارد که می‌تواند ۴۵۰ وات توان مصرفی مورد نیاز را به GPU برساند تا بیشترین قدرت پردازشی از دل کارت گرافیک استخراج شود.

تمام کارت‌های گرافیک مورد بحث، از سیستم کولینگ متکی به سه فن خنک‌کننده استفاده می‌کنند و چهار درگاه خروجی تصویر (سه درگاه دیسپلی پورت ۲٫۱ و یک درگاه HDMI 2.1) در اختیار می‌گذارد.

اصلی‌ترین تفاوت بین کارت گرافیک ایسوس و نسخه‌ی سفارشی‌سازی‌شده، این است که محصولات سری TUF Gaming Radeon RX 9070، از سیستم خنک‌کننده‌ی بزرگ‌تر مجهز به پد گرمایی با فاز متغیر استفاده می‌کنند، درحالی‌که سری Prime Radeon RX 9070 با سیستم کولینگ جمع‌وجورتر ۲٫۵ اسلاتی به دست کاربران می‌رسند. ضمناً، بردهای TUF Gaming Radeon RX 9070 به دو بایوس فیزیکی برای حالت «High Performance» و «Quiet Operations» به‌همراه کلید فیزیکی برای تغییر حالت بایوس مجهز هستند.

درست مثل AMD، ایسوس هم اطلاعات فنی بیشتری شامل مشخصات دقیق پردازنده‌‌ی گرافیکی در کارت گرافیک یا حافظه‌ی کارت‌ها در اختیار قرار نمی‌دهد، بنابراین باید منتظر بمانیم تا ایسوس اطلاعات بیشتری از جمله قیمت کارت گرافیک و فرکانس اورکلاک نسخه‌های اختصاصی در اختیارمان قرار دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا