رئیس دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران: حال جنگل های کشور خوب نیست
«افراد صاحب فکر بسیاری در این دانشگاه داریم، اما وضع جنگلها بسیار نامساعد است. باید از افراد دارای ایده و مسئولین دولتی و صاحب فکر برای خروج از شرایط نامساعد جنگلها کمک بگیریم. حاکمیت با دوراندیشی باید به جنگل نگاه ویژهای داشته باشد، زیرا این موضوع بسیار حائز اهمیت است. راهاندازی دانشکده جنگل و سازمان جمعیت در پی تلاشهای دکتر ساعی به نتیجه رسید.»
به گزارش تسنیم، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با بیان اینکه حال جنگلهای کشور خوب نیست و وضعیت مساعدی ندارند، گفت: حاکمیت با دوراندیشی باید به جنگل نگاه ویژهای داشته باشد.
سید محمدعلی ابراهیمزادهموسوی صبح امروز در مراسم بزرگداشت هفتاد و دومین یادمان مرحوم استاد کریم ساعی و افتتاحیه ششمین همایش ملی جنگل ایران که در دانشکده منابع طبیعی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امروز با دو هدف بزرگ گرد هم آمدهایم؛ یکی پاسداشت مردی که توسعه و حفظ جنگل را پایهگذاری کرد و دیگری نحوه تداوم این راه.
وی مرحوم استاد کریم ساعی را الگویی بزرگ در دانشگاه و دارای یک بسته فکری منسجم دانست و مطرح کرد: استاد کریم ساعی بنیانگذار دانشگاه جنگل یا همان دانشگاه منابع طبیعی با برنامههای متنوع محسوب میشود. سه ضلع مهم در این حوزه وجود دارد که یکی از آنها بهره برداری مردم از جنگلهاست.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت مثلث توسعه در کشورهای پیشرفته و نقش بسزای آن در تأمین غذا که مهمترین موضوع روز جهان به شمار میرود، اولین تکلیف ما را حفظ جنگلها خواند و اظهار کرد: افراد صاحب فکر بسیاری در این دانشگاه داریم اما وضع جنگلها بسیار نامساعد است. باید از افراد دارای ایده و مسئولین دولتی و صاحب فکر برای خروج از شرایط نامساعد جنگلها کمک بگیریم.
وی با بیان اینکه حال جنگلهای کشور خوب نیست و وضعیت مساعدی ندارند، ادامه داد: حاکمیت با دوراندیشی باید به جنگل نگاه ویژهای داشته باشد زیرا این موضوع بسیار حائز اهمیت است. راهاندازی دانشکده جنگل و سازمان جمعیت در پی تلاشهای دکتر ساعی به نتیجه رسید.
ابراهیمزادهموسوی با اشاره به اینکه استاد ساعی توان خود را برای این مهم به کار گرفت تا ساختار حاکمیتی در کنار دانشگاهها قرار گیرد، خاطرنشان کرد: امروز نیاز داریم تا بتوانیم ۱۰۰ در صد جامعه را در این مسیر همسو کنیم. اگر سه ضلع علم، حاکمیت و جامعه در کنار یکدیگر قرار گیرد، توسعه شکل خواهد گرفت.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تصریح کرد: شاهدیم که سوداگران به شکل عجیب و غریبی جنگلها را تخریب میکنند و این سرمایه ملی از درون در حال پوک شدن است. این در حالی است که نظام بهره برداری علمی برای این مهم ساماندهی نشده و شاکله درستی ندارد.