هشدار پلیس فتا درباره فیشینگ با ترفند سود سهام عدالت

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به آغاز فرآیند اعطای سود سهام عدالت توسط وزارت امور اقتصاد و دارایی از شیوع کلاهبرداری‌های سایبری با استفاده از ترفند ارسال لینک‌های جعلی خبر داد و گفت: برای دریافت سود سهام عدالت، نیازی به فعال‌سازی لینک، ارسال اطلاعات بانکی یا مراجعه به سایت‌های غیررسمی نیست.
 
به گزارش سایت پلیس، سردار وحید مجید اظهار داشت: به طور خودکار، سود سهام عدالت به حساب‌های بانکی که قبلا توسط مشمولان دریافت این سود، اعلام کرده‌اند واریز می‌شود.
 
وی افزود: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌ نحوه دریافت سود سهام عدالت از طریق شماره‌های ناشناس، کاربران را به یک سایت‌های جعلی یا نصب لینک آلوده هدایت کرده و حساب بانکی آنها را خالی می‌کنند.
 
این مقام انتظامی ادامه داد: در این شرایط، کاربران بدون آگاهی وارد لینک‌های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها اقدام می‌کنند.
 
سردار مجید تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال شده و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال می‌شود مراجعه نکنند.
 
این مقام انتظامی با این هشدار که کلاهبرداران سایبری با ارسال چنین پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی یا پیامک‌هایی برای مردم به دنبال سرقت از شهروندان هستند، گفت: شهروندان به هیچ عنوان به این دست پیام‌ها و پیامک‌ها توجهی نکنند و ضمن خودداری از فعال‌سازی لینک‌های دریافتی از سرشماره‌های شخصی، به هیچ عنوان اطلاعات بانکی خود را در اختیار دیگران برای دریافت سود سهام عدالت قرار ندهند.
 
وی از شهروندان خواست که برای دریافت هرگونه اطلاعات در خصوص دریافت سود سهام عدالت فقط از مبادی قانونی مربوطه پیگیری کرده و از کلیک بر روی لینک‌های مشکوک پرهیز کنند.
 
رئیس پلیس فتا فراجا افزود: شهروندان در صورت اطلاع از این‌گونه موارد، بلافاصله مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا