پروژه کاربردی با رزبری‌پای: دستگاه قابل‌حمل اندازه‌گیری شاخص آلودگی هوا [تماشا کنید]

دستگاه قابل حملی برای اندازه‌گیری شاخص آلودگی هوا با استفاده از رزبری‌پای Pico 2 طراحی و ساخته شده است که امکان نظارت بر کیفیت هوا در حال حرکت را فراهم می‌کند. جعبه‌ی این دستگاه با طراحی زیبا و حرفه‌ای، به کمک چاپگر سه‌بعدی تولید شده است.

این دستگاه که به نام Air Quality Meter یا کیفیت‌سنج هوا شناخته می‌شود، از حسگر MQ135 برای اندازه‌گیری کیفیت هوا بهره می‌برد. در مرکز دستگاه، رزبری‌پای Pico 2 قرار دارد و با ترکیب حسگرها و نمایشگر و باتری، ابزاری قابل حمل و کارآمد برای پایش کیفیت هوا ایجاد شده است.

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}

کیفیت‌سنج هوا به کاربران امکان می‌دهد تا وضعیت کیفیت هوا را ازطریق حسگر MQ135 بررسی و با استفاده از FireBeetle ESP32 E V1 نتایج را به‌صورت بصری روی نمایشگر اولد مشاهده کنند. ابعاد کوچک دستگاه و منبع تغذیه داخلی آن جمع‌آوری اطلاعات کیفیت هوا را در هر مکان و زمانی ممکن می‌سازد.

برای محافظت از اجزای داخلی در برابر عوامل محیطی، آرنو با استفاده از چاپگر سه‌بعدی جعبه‌ای زیبا و مقاوم طراحی کرده است. محصول نهایی دستگاهی با ظاهر حرفه‌ای است که به‌راحتی قابلیت بهبود و تغییر و تعمیر دارد.

آرنو تمامی مراحل ساخت این پروژه را به‌صورت دقیق و کاربردی در وبسایت Hackster.io شرح داده است. صفحه‌ی پروژه شامل ویدئو عملکرد دستگاه، فهرست مواد به‌کاررفته، تمامی کدهای مورد نیاز، شماتیک‌های مرتبط و لینک فایل CAD جعبه برای چاپ سه‌بعدی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا