چراغی روشن در قلبِ ترس و یاس

حمیدرضا اسکندری در پارسینه نوشت: این یادداشت تحشیه‌ای است به بهانه حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت که روز سه‌شنبه ۴ دی با همراهی پرویز فتاح رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام صورت گرفت. 
 
این بازدید به جهاتی چند حائز اهمیت است؛ این که بیماران سرطانی، چه مشکلاتی دارند و در بیمارستان برکت چه گام‌های بزرگی در جهت بهبود بیماران سرطانی برداشته شده است.
 
ظرفیت عظیم به کار گرفته‌شده در بیمارستان برکت؛ برانگیزاننده‌ی رشک آدمی است به این‌همه توانمندی‌؛ در کشوری که تحریم‌‌های شدید هم نتوانست سدی بر راه پیشرفت‌های پر سرعت و به‌روزش باشد.
 
اشاره‌ی وزیر بهداشت به حرکت کشور در مرزهای علمی دنیا، با محوریت برخورداری بیماران صعب‌العلاجی بیان شد که خدمات و امکانات پزشکی را به بهترین وجه و خاص‌ترین حمایت‌ها در این مرکز  استفاده می‌کنند؛ اتفاقی که باید در سراسر کشور الگوی تکرار باشد.

جنگ برای زندگی

پیوند برکت با سلامت در جایی‌ رخ می‌دهد که عده‌ای از نخبگان برای مهارِ یاخته‌های یاغی و بازپس‌گیری سلامت مبتلایان، دست‌به کار شدند و این مهم را در یک بیمارستان معظم و خاص تحقق بخشیدند.
 
این اراده از ستاد اجرایی فرمان امام سرچشمه گرفت.
 
جایی که با نگاه خاص رهبری فرزانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با رویکرد جدیدی از فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، امکان مشارکت کارآفرینان، مخترعان و نخبگان کشور را فراهم آورد.
 
 ستاد اجرایی اما قشرهای ضعیف جامعه و مناطق محروم کشور را ویژه دید؛ خاصه در بخش سلامت.
 
بنابراین بیمارستان برکت با تمرکز بر مسائل معنوی، خدمت به بیماران خاص را جور دیگری معنا کرد.
 
این نگاه ویژه چه در زمان حضور محمد مخبر و چه اینک با مدیریت پرویز فتاح، شمایلی حمایت‌محور برای بیماران سرطانی دهک‌های ضعیف به ویژه ۵ دهک اول، به خود گرفت؛ اتفاقی مبارک که چراغ‌های امید را در قلبِ ترس و یاس، روشن کرد.
 
بیمارستان پیشگیری و درمان سرطان برکت، با بهترین طراحی در ساخت، از نظر سازه‌ای بسیار ایمن و مقاوم است.
 
 یک مجموعه اقامتی برای اسکان همراهان بیماران سرطانی نیز در جنب بیمارستان تدارک دیده شده است.
 
از سویی دیگر مدیریت مبتنی بر تخصص و علاقه دکتر پیام آزاده در بیمارستان برکت، نوید بخش پیروزی برای بیمارانی شد که با تمام قوا به جنگ سرطان برخاسته‌‌اند؛ نبردی که بیش از ۸۰ درصد بیماران پیروز میدان‌اند.
 
دکتر آزاده رئیس مرکز جامع سرطان برکت با اعتقاد به این که محرومان باید رایگان درمان شوند و حتی هزینه درمان نباید به آنها انتقال پیدا کند؛ ثابت کرده است که نخبگان علم پزشکی در ایران تا چه حد، دغدغه‌مند سلامتیِ جامعه هدف هستند.
 
اینجا تهران است؛ یک بیمارستان فوق تخصصی و فوق مدرن که همه منابع مالی مورد نیاز برای ساخت آن، از سوی ستاد اجرایی فرمان امام تامین شد.
 
برکت به عموم مردم خدمت ارائه می‌کند، اما عنایت ویژه‌ برای طبقه محروم و دهک‌های پایین دیده شده که شامل حمایت مالی و معنوی از بیماران و همراهان آنهاست.
 
تجهیزات موجود در این بیمارستان، در خاورمیانه وجود ندارد و جزو ۱۰ بیمارستان برتر دنیاست.
 
 اینجا از هوش مصنوعی برای طراحی درمان بهره می‌گیرند؛ قابلیت‌هایی که توان پزشکی فوق‌العاده فرزندان دانشمندِ ایران را در مقیاس جهانی، کم‌نظیر می‌نمایاند.
 
بیمارستان جامع سرطان برکت، به عنوان یک برند در طب نوین، اینک در مسیر راه‌اندازی بخش‌ها و تجهیزات جدید است؛ راهی که با نوید سلامتی و امید آغاز شده و پایان ندارد…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا