یوتیوب به جنگ کلیک‌بیت رفت: قوانین جدید برای عناوین فریبنده

بسیاری از ویدئوهای یوتیوب عناوین و تصاویر بندانگشتی فریبنده و اغراق‌آمیز مانند «خبر فوری» یا «رئیس‌جمهور استعفا داد» دارند و هدفشان جلب توجه کاربران و وادارکردن آن‌ها به تماشای ویدئوهایی با محتوای غیرمرتبط است.

یوتیوب روز چهارشنبه اعلام کرد که ازاین‌پس مقابله با چنین ویدئوهایی را آغاز خواهد کرد؛ به‌ویژه در نمونه‌هایی که ویدئوها به موضوعاتی مانند اخبار فوری یا رویدادهای جاری پرداخته‌اند. یوتیوب این اقدام را از هند شروع خواهد کرد. غول آمریکایی همچنین اشاره کرد که در ماه‌های آینده قوانین سخت‌گیرانه‌تری را برای مقابله با عناوین فریبنده و تصاویر غیرواقعی اعمال خواهد کرد.

این اقدام شامل حذف ویدئوهایی خواهد بود که عناوین و تصاویر بندانگشتی فریبنده دارند، بدون اینکه علیه تولیدکنندگان این ویدئوها اخطار یا «استرایک» صادر شود. سال گذشته، یوتیوب برنامه‌ای را راه‌اندازی کرد که به تولیدکنندگان امکان می‌داد در دوره‌های آموزشی شرکت و از دریافت هشدارها علیه کانال خود جلوگیری کنند.

یوتیوب در پستی در بلاگ گوگل هند گفت: «تلاش‌های خود را برای مقابله با عناوین فریبنده و اغراق‌آمیز در یوتیوب تقویت می‌کنیم. این بدین‌معناست که قصد داریم اقدامات اجرایی خود را در برابر ویدئوهایی که عنوان یا تصاویر آن‌ها وعده‌ای به تماشاگر می‌دهند که محتوا نتواند آن را عملی کند، افزایش دهیم.»

این شرکت افزود: «این کار می‌تواند باعث شود که تماشاگران احساس فریب‌خوردگی و ناامیدی و حتی گمراهی کنند؛ به‌ویژه زمانی که آن‌ها به یوتیوب مراجعه می‌کنند تا اطلاعات مهم یا به‌موقع پیدا کنند.»

هنوز مشخص نیست که یوتیوب چگونه قصد دارد اخبار یا رویدادهای جاری را طبقه‌بندی کند. به‌طور مثال، آیا تنها تحولات سیاسی و دولتی را به‌عنوان اخبار فوری در نظر می‌گیرد یا رویدادهای ورزشی نیز شامل این دسته‌بندی می‌شوند؟ این شرکت جزئیات دقیق نحوه‌ی تشخیص تفاوت‌ها میان تصاویر و عناوین فریبنده و محتوای واقعی ویدئوها را نیز ارائه نکرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا