تخریب ۳ ویلای مجلل غیرمجاز در آمل

سه باب ویلای مجلل غیرمجاز که ارزش آن‌ها بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام شده، روز دوشنبه ۱۷ دی ماه با حکم قضایی در اطراف شهر آمل تخریب شد.
 
به گزارش ایسنا؛ این واحدها در محدوده خارج از محدوده بافت روستای «ساییچ محله» از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، تخریب شد.
 
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی سازمان جهادکشاورزی مازندران، گفت: این تخریب‌ها با همکاری و حضور دستگاه‌های مرتبط و نیروی انتظامی و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان انجام شد، و جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین امنیت غذایی مردم و در قانون حفظ کاربری اراضی بر آن تاکید و جهاد کشاورزی مجری آن است.
 
سرهنگ منوچهرصحرایی، افزود: با تخریب این سه بنا مسکونی و ویلایی در ابتدای ورود این روستا، بخش‌هایی از زمین‌ها تغییر کاربری یافته غیرمجاز، آزادسازی شد.
 
وی درادامه با اشاره به اینکه در بیشتر موارد مشاهده شده در ساخت و سازهای غیرمجاز در داخل بافت و بیرون از بافت روستاها با اطلاع و همکاری دهیاری و شوراهای اسلامی روستاها انجام می‌شود، گفت: ویلاهای تخریب شده، سابقه بیش از چند ساله دارند و متاسفانه هم دهیاری وهم شورای اسلامی روستاها تخلف آشکاری داشتند.
 
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از املاکی‌های خرید و فروش زمین و ملک دانسته یا ندانسته وارد این تخلفات آشکار که قانون صراحتا آن را ممنوع کرده؛ می‌شوند، گفت: متاسفانه عده‌ای فرصت طلب و سودجو نیز با فروش زمین در مکانی که شالیزار است و امکان تغییر کاربری داده نمی‌شود، به مصرف کننده و خریدار می‌فروشد و خسارت‌های پس از آن نیز متوجه خریدار نهایی می‌شود.
 
سرهنگ صحرایی، تصریح کرد: چندی قبل نیز جلسه‌ای با حضور دادستان مرکز استان و دهیاران و شوراهای روستاها برگزار شده بود، صراحتا نسبت به نقش محوری آن‌ها در برخورد اولیه با هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز در داخل حریم و خارج از بافت روستاها تاکید شده بود.
 
وی ادامه داد: به منظور اجرای قانون با هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز در خارج از حریم شهرها و طرح‌های هادی روستایی برخورد قاطع می‌شود.
 
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی مازندران، اعلام کرد: شهروندان هرگونه تخلف و تغییرکاربری‌ غیرمجاز را در این زمینه می‌توانند از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و تماس با مدیریت‌های جهادکشاورزی شهرستان‌ گزارش دهند.
 
سرهنگ صحرایی، از جدیت جهاد کشاورزی با پدیده زمین‌خواری و همچنین تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات خبر داد و به مردم توصیه کرد: از خرید زمین‌های بدون مجوز که در اراضی زراعی و باغی هستند و توسط سودجویان ارزش‌گذاری کاذب می‌شود خودداری کرده و در دام کلاهبرداران نیافتند.
 
وی یادآور شد: قانون فصل الخطاب کار ما است و با هرگونه تغییر کاربری مطابق تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی برخورد صورت گرفته و مقابله با سودجویان ادامه خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا