سفر به تهران قدیم؛ آشهای اختصاصی تهرانیها
بهگفته داریوش شهبازی، تهرانشناس، ۲آش در بازار تهران عرضه میشد؛ آش نذری «ابودردا» و آش «کشک کلهبره» که با کلهبره تازه به دنیا آمده تهیه میشد؛ چیزی در مایههای کلهپاچه که داخل آش آن را میپختند؛ البته آبگوشتی هم در تهران پخته میشد در خرابات به نام «دیزییخنی» که این آبگوشت را هم با پختن گوسفند درسته در دیگ درست میکردند.
غذاهایی که در تهران میپختند، ترکیبی از سنتها و عادتهای مردم این شهر بود. در متون تاریخی این عصر اخبار دقیقی به تفکیک درباره غذاهای متداول آن موسم در اختیار نیست.
منبع: همشهری