طرز تهیه مسقطی انار خوشرنگ و خوشطعم
دسرهای شب یلدا را آماده کردهاید اما حس میکنید جای یک دسر روی میز خالی است؟ مسقطی انار یکی از آن دسرهایی است که میتوانید با حداقل مواد اولیه و بهسرعت در منزل خود آماده کنید. طرز تهیه این مسقطی آسان است و می توانید آن را با انواع چای و دمنوش یا بهتنهایی سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه مسقطی انار در این مقاله همراه ما باشید.
طرز تهیه مسقطی انار
مسقطی انار را میتوانید با نشاسته ذرت یا نشاسته گل درست کنید. این دسر خوشمزه بافتی نرم و سبک دارد.
مواد مورد نیاز برای تهیه مسقطی انار
عنوان | مقدار |
آب انار طبیعی | ۲ لیوان |
آب سرد | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | دوسوم پیمانه |
گلاب | دوسوم پیمانه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه مسقطی انار
- برای تهیه آب انار کافی است ۴ پیمانه دانه انار را در مخلوطکن بریزید و آب آن را بگیرید. آب انار را از صافی رد کنید تا دانههای آن جدا شود.
- آب سرد را آرامآرام به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.
- نشاسته ذرت و آب انار را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مواد را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. شکر و گلاب را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. این مرحله تقریبا یک ساعت طول میکشد.
- با غلیظ شدن مواد کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب دلخواه خود بریزید.
- قالب را یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن میتوانید مسقطی را بهشکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید. نوش جان.
مسقطی انار را میتوانید در ظرفی با درب بسته و برای یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مسقطی انار و گردو
نشاسته گل یا نشاسته ذرت یکی از در دسترسترین مواد اولیه برای تهیه مسقطی انار است.
مواد اولیه برای تهیه مسقطی انار و گردو
عنوان | مقدار |
آب انار | ۴ پیمانه |
شکر | ۲ لیوان |
نشاسته گل | ۸ قاشق غذاخوری |
گلاب | نصف پیمانه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | به مقدار لازم |
مراحل تهیه مسقطی انار و گردو
- نشاسته گل را درون قابلمه دلخواه خود بریزید. آب انار را کمکم به نشاسته اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.
- قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد جوش بیاید. شکر را نیز آرامآرام به مواد اضافه کنید.
- پس از غلیظ شدن مواد نوبت به اضافه کردن کره و گردوها میرسد.
- مواد مسقطی انار را در قالب دلخواه خود بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید. پس از حدود یک ساعت مسقطی شما آماده است. آن را بهشکل دلخواه خود برش دهید و سرو کنید. نوش جان!
طرز تهیه مسقطی انار لاری
اگر به لار سفر کرده باشید احتمالا مسقطی انار این شهر را میل کردهاید. شما میتوانید در ۴ ساعت این مسطقی خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی انار لاری
عنوان | مقدار |
نشاسته گل | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آب | ۴ پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
انار | ۱ پیمانه |
بادام درختی یا زمینی | ۱ پیمانه |
زعفران دمکرده، پودر هل، جوز هندی و پسته | به مقدار لازم |
مراحل تهیه مسقطی انار لاری
- شکر را درون قابلمهای بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و کاراملی شود. سپس ۴ پیمانه آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
- آب سرد را آرامآرام به نشاسته اضافه کنید. نشاسته را به شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
- زعفران و گلاب را به مواد اضافه کنید و همچنان هم بزنید.
- بادام و روغن را نیز به مواد اضافه کنید.
- پس از این که مواد به غلظت مورد نیاز رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را درون قالب بریزید.
- قالب را درون یخچال قرار دهید. پس از دو ساعت میتوانید مسقطی را برش دهید. آن را با دانههای انار، مغز پسته و انار تزیین کنید و سپس نوش جان کنید.
سخن آخر؛ مسقطیها دسرهایی خوشرنگ و خوشطعم هستند و میتوان آنها را بهآسانی در منزل تهیه کرد. شما میتوانید این دسر را با نشاسته ذرت یا نشاسته گل تهیه کنید. برای تزیین مسقطی انار نیز میتوان از انواع مغزها مانند خلال پسته یا بادام و دانههای انار استفاده کنید.
منبع: خبرآنلاین