(عکس) سرنوشت تلخ و علت مرگ سونداریا بازیگر نقش رادا فیلم «هندی از نسل آفتاب»

سونداریا بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۴ میلادی فعالیت می‌کرد. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به شماره یک، از نسل آفتاب، آنایا، آروناچالام، آزاد، پادایاپا، حرمسرا و ۹ ماه اشاره کرد. وی در ایران با فیلم از نسل آفتاب و نقش رادا شناخته می شود.

وی همچنین برندهٔ جوایزی همچون جایزه ناندی و جایزه فیلم‌فیر جنوب شده‌است.

علت مرگ بازیگر نقش رادا در فیلم از نسل آفتاب

در ۱۷ آوریل ۲۰۰۴، سونداریا در یک سانحه هوایی به همراه برادرش آمارنات در بنگالورو جان باختند. این هواپیما که یک سسنا ۱۸۰ بود، در ساعت ۱۱:۰۵ صبح برخاست و قبل از سقوط در محوطه دانشگاه گاندی کریشی ویگیان کندرا از دانشگاه علوم کشاورزی به سمت غرب چرخید. ارتفاع آن به ۱۵۰ فوت (۴۶ متر) رسیده بود و قبل از دستیابی به سرعت مورد نیاز برای صعود، یک پیچ شیب دار به چپ منتهی به یک غرفه در پیش گرفت.  این هواپیما با دماغه زمین برخورد و شعله ور شد.

94

بیوگرافی بازیگر نقش رادا در فیلم از نسل افتاب، سونداریا

Sowmya Sathyanarayana متولد ۱۸ ژوئیه ۱۹۷۲ – مرگ ۱۷ آوریل ۲۰۰۴، که بیشتر با نام هنری خود Soundarya شناخته می شود، یک هنرپیشه هندی بود که برای کارهایش عمدتاً در سینمای تلوگو شناخته شده بود. او به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران زن در تاریخ سینمای تلوگو در نظر گرفته شد.

او همچنین در چند فیلم کانادایی، تامیلی، هندی و مالایالام ایفای نقش کرد. او سه جایزه ناندی، دو جایزه فیلم ایالتی کارناتاکا و شش جایزه Filmfare South دریافت کرده است. در سال ۲۰۰۲ به عنوان تهیه کننده برای فیلم کانادایی Dweepa جایزه فیلم ملی بهترین فیلم بلند را دریافت کرد.

سونداریا خود را به عنوان محبوب ترین بازیگر تلوگوی دهه ۱۹۹۰ تثبیت کرد و بیشتر برای بازی در فیلم هایی مانند Ammoru (1995)، Pavitra Bandham (1996)، Anthahpuram (1998)، راجا (۱۹۹۹)، Doni Saagali (1998) شناخته می شود. Dweepa (2002) و Apthamitra (2004). او برنده سه جایزه ناندی برای پاویترا باندهام و جایزه ویژه هیئت داوران برای آمورو و آنتاهپورام شد.

95

96

زندگی شخصی

سونداریا در مولاباگیلو، ناحیه کولار به دنیا آمد و در بنگالورو، کارناتاکا بزرگ شد. والدین او K. S. Sathyanarayana و Manjula هستند. پدرش نویسنده و تهیه کننده فیلم کانادایی بود. او پس از اولین سال تحصیلی خود در بنگلور، دوره متوسطه خود را متوقف کرد.

تاریخ تولد سونداریا توسط رسانه ها متناقض گزارش شده است. در حالی که برخی منابع تاریخ تولد را ۱۸ ژوئیه ۱۹۷۲ نشان می‌دهند،برخی دیگر آن را ۱۸ ژوئیه ۱۹۷۶ می‌گویند. در ۲۷ آوریل ۲۰۰۳، او با G. S. Raghu، یک مهندس نرم افزار در حرفه ازدواج کرد.

فعالیت هنری

اولین فیلم Soundarya فیلم کانادایی Baa Nanna Preethisu به کارگردانی S. Siddalingaiah بود که در آوریل ۱۹۹۲ اکران شد و بلافاصله پس از آن Gandharva در جولای ۱۹۹۲ موفق شد. او نقش‌های اصلی را در کانادا ایفا کرد و به یک بازیگر محبوب تبدیل شد. اولین فیلم او به زبان تلوگو Manavarali Pelli (1993) بود.

در تامیل، او برای اولین فیلمش Ponnumani (1993)، در مقابل Karthik و Sivakumar برای بازی در نقش یک معلول ذهنی مورد تحسین قرار گرفت. با Hello Brother (1994)، به کارگردانی E. V. V. Satyanarayana، که در آن او در کنار ناگارجونا و رامیا کریشنا بازی کرد، شهرت تجاری واقعی برای او به دست آمد.

او همچنین با بازیگر Karthik برای Muthu Kaalai (1995) همکاری کرده است. او در فیلم Ammoru (1995) به کارگردانی کودی راماکریشنا، نقش برنده جایزه ای را ایفا کرد و در کنار رامیا کریشنا و سورش بازی کرد و نقش باوانی، از جانبازان الهه آمورو را بازی کرد. او یازده نسخه در سال ۱۹۹۵ داشت.

او به فعالیت موفق خود با امما دونگا (۱۹۹۵)، سیپایی (۱۹۹۶)، پاویترا باندهام (۱۹۹۶)، ماآ آیاانا بانگارام (۱۹۹۷)، دونگااتا (۱۹۹۷)، آرو پرانام (۱۹۹۷) و اوسی نا مارادالا (۱۹۹۷) ادامه داد. او همچنین در کنار سوپراستار راجینیکانث در Arunachalam (1997) بازی کرد که پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۹۹۷ در سینمای تامیل شد.

صنعت فیلم سازی او را دست طلایی می دانست، به عنوان یک دختر کارگردان سابق، او همیشه این موفقیت را نه به عنوان یک نمایش یک نفره، بلکه کار گروهی در ۳۶ بخش می دانست.

97

در سال ۱۹۹۸، دونی ساگالی در کانادا از نظر تجاری موفق بودند. در تامیل، او همچنین در کنار کمال هاسان و پرابهودوا در فیلم Kaathala Kaathala به کارگردانی Singeetam Srinivas Rao بازی کرد.

چودالانی ووندی در مقابل چیرانجیوی او را به اوج رساند. Anthahpuram، به کارگردانی کریشنا وامسی، به عنوان یکی از بهترین بازی های Soundarya در دوران حرفه ای خود ایستاد و برای او جایزه دولتی ناندی برای بهترین بازیگر زن و همچنین دومین جایزه متوالی فیلم فیر برای بهترین بازیگر زن را به ارمغان آورد.

درام عاشقانه راجا (۱۹۹۹)، در مقابل ونکاتش، یکی دیگر از فیلم های پرفروش بود و سومین جایزه فیلم فیر را برای او به ارمغان آورد. انتشارات دیگر او، Padayappa (1999) در مقابل Rajinikanth. او در کنار آمیتاب باچان در فیلم هندی سوریاوانشم بازی کرد. Premaku Velayera (1999)، Premaku Swagatam (2002) با J. D. Chakravarthy موقعیت او را بیشتر مستحکم کردند.

او در Annaya (2000)، در مقابل Chiranjeevi، Ninne Premistha (2000) و آزاد (۲۰۰۰)، در مقابل Nagarjuna، Jayam Manadera (2000) و Devi Putrudu (2001) در مقابل Venkatesh، و چندین نفر دیگر که توانایی های بازیگری و سری Manjunatha او را به نمایش گذاشتند، بازی کرد. (۲۰۰۱) مقابل آرجون سارجا. او فضای صفحه نمایش را با بازیگر ویجایاکانث برای Thavasi (2001) و Chokka Thangam (2003) به اشتراک گذاشت.

در سال ۲۰۰۲، او جایزه ملی فیلم را برای بهترین فیلم بلند (تهیه کننده) برای Dweepa دریافت کرد. او در فیلم کمدی مالایاامی Yathrakarude Sradhakku (2002) با Jayaram و Kilichundan Mampazham (2003)، با Mohanlal و Sreenivasan بازی کرده است.

در سال ۲۰۰۴، بالاکریشنا بازسازی Nartanasala را اعلام کرد و رویدادی در حیدرآباد برگزار شد. سونداریا برای ایفای نقش دروپادی امضا شد، اما پس از مرگ او فیلم متوقف شد. با این حال، ۱۷ دقیقه اول برای پخش آنلاین در دسترس است.

آخرین فیلم او آپتامیترا بود، یک فیلم موفق با بازی ویشنووردان و رامش آرویند. این فیلم پس از مرگ او در سال ۲۰۰۴ جایزه فیلم فیر را برای بهترین بازیگر زن – کانادایی به ارمغان آورد. او تقریباً با همه کارگردانان برجسته مانند داساری نارایانا رائو، کی. راگاوندرا رائو، سینگیتام سرینیواسا رائو، آ. کوداندارامی ردی، پریادارشان، گیریش کاساروالی، اس. وی. کریش کار کرد.

بازیگر نقش رادا در فیلم از نسل افتاب

از نسل آفتاب (انگلیسی: Sooryavansham) یک فیلم هندی است که در سال ۱۹۹۹ منتشر شد. از بازیگران آن می‌توان به آمیتاب باچان، انوپم کهیر و قادر خان اشاره کرد.

ارباب تاکورمردی با نفوذ و خیرخواه است که به فکر حل مشکلات مردم روستاست. اما به دلیل سوءتفاهمی که سال‌ها قبل پیش آمده، با جوان‌ترین پسرش، «هیرا» رابطه خوبی ندارد و دیگر او را پسر خود نمی‌داند. غافل از اینکه او به خاطر حفظ آبروی دختری جوان مجبور شده گناهی را گردن بگیرد که هیچگاه مرتکب آن نشده.

پسر خانواده علی‌رغم میل باطنی با دختر مورد علاقه اش ازدواج می‌کند و باعث ناراحتی پدرش می‌شود و پدرش هم به خاطر این موضوع پسرش را از خانه می‌راند و پسر دچار مشکلاتی در زندگی می‌شود بعد از مدتی پدر ….

منبع: چشمک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا