کیهان : بنیاد ابراهیم رئیسی؛ بودجه اختصاصی ندارد؛ چرا از میراث او می ترسید؟
محمدمهدی بحری در یادداشتی در روزنامه کیهان با عنوان «چرا از میراث شهید رئیسی میترسند؟!» نوشت: تفکر رئیسی، باعث جبههگیری برخی در برابر تشکیل بنیاد رئیسی شده است.
در جلسه بررسی تاسیس بنیاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیتالله رشاد که یک شخصیت علمی برجسته و مسئول حوزههای علمیه تهران که مورد اعتماد و وثوق رهبری عزیز انقلاب هستند بیان کردند: «ویژگیهای که رهبر انقلاب در این کمتر از دو ماه در مورد شهید رئیسی گفتهاند بسیار بیشتر از ویژگیهای است که در طول ۴۳ سال گذشته در مورد شهید بهشتی گفتهاند.»
این جمله ایشان تنقیص آیتالله شهید دکتر بهشتی نیست، بلکه عظمت شهید مظلوم جمهور در یک دوره مجاهدت ۴۵ ساله در مسئولیتهای مختلف و آخرین آن خدمتگزاری در پست ریاست جمهوری را نشان میدهد.
آیتالله رئیسی شخصیتی برجسته و تربیت شده مکتب فکری امام راحل و رهبر عزیز انقلاب بودند. رئیسی عزیز ما اسوه است، چون بعد از ۳۲ سال از تغییر قانون اساسی و تجربه چهار دوره ریاست جمهوری ۸ ساله، زبان طعنه منتقدان نظام امت و امامت را در ناکارآمد نشان دادن اسلامیت و جمهوریت بست، و فرضیه دوگانگی بخشهای انتصاب و انتخابی قدرت در ساختار جمهوری اسلامی را باطل کرد.
شهید رئیسی نه در حرف بلکه در عمل به مانند یک سرباز زیر لوای ولی فقیه عمل کرد و تمام دستگاه اجرائی کشور را پای تحقق امر ولی بسیج کرد. این راستگرایان و چپگرایان بغض رئیسی شهید را دارند، چون بساط کاسبی سیاسی آنها را جمع کرد. اینها کینه رئیسی شهید را دارند، چون کارآمدی نظام ولایت فقیه را در حل مشکلات داخلی کشور و عظمت بینالمللی نظام اثبات کرد.
آنها امروز به درستی از میراث شهید عزیز ما میترسند، چون تداوم سنت فکری و عملی این شهید عزیز، یعنی تداوم مقاومت در برابر سازش، یعنی باطلالسحر نسخه غربزدگان بیمار و محافظهکاران ترسو در تسلیم ایران اسلامی در برابر استعمار.
در اساسنامه بنیاد، ردیف اختصاصی بودجه در لایحه بودجه سالانه، اساسا وجود ندارد و این هم به دلیل اصرار یاران شهید رئیسی برای پرهیز از هرگونه شائبه در بهرهمندی از امکانات و بودجه دولتی بوده است. در وزارت فرهنگ سالانه به صدها مجموعه و مؤسسه فرهنگی طبق قانون کمک میشود. این بند کمکهای دولتی یعنی این بنیاد هم مثل ۸۰ هزار مؤسسه فرهنگی چند منظوره و تک منظوره، امکان استفاده از این کمکها را دارند. این در حالی است که برای بنیادها و مجموعههای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی بسیار نازلتر از حیث حقوقی و منشا تصویب، همین الان در لایحه بودجه، اعتبار پیشبینی شده است.